7. huhtikuuta 2017

Risteilyllä perheen kanssa ja Muumi-hytin arvostelu

Viikko sitten kävimme risteilyllä Silja Serenade-laivalla. Risteily poikkesi aiemmista hieman, sillä tällä kertaa saimme VIHDOIN sen havittelemamme Muumi-hytin (täällä pääset tutustumaan Silja Serenaden hyttivaihtoehtoihin). Muumi-hytti on muutaman neliön A-luokan hyttiä isompi ja sisustuksessa teema on huomioitu siten, että hytistä löytää tuttuja Muumi-hahmoja seiniltä, verhot olivat samanlaista kangasta kuin Muumimamman essu ja nurkassa tunnelmavalaistuksesta vastasi Muumipeikko-valaisin. Meidän tyttö ensimmäisenä etsi jokaisen hahmon ja mikä sen hauskempaa, kun pöydän alta piilosta löytyi Haisulin kuva! Muumi-hytissä on myös huomioitu isommat perheet ja normaalin 4 hengen sijasta hyttiin mahtuu nukkumaan 6 henkeä, jonka mahdollistaa vuodesohva. Meillä oli lisäksi matkasänky (matkasängyn saat varattua ennen risteilyä olemalla yhteydessä asiakaspalveluun), jotta kuopuksenkin oli turvallista nukkua. Hytissä oli myös jääkaappi, joka mahdollisti äidinmaidonkorvikkeen säilyvyyden ja äidinmaidon oikeaoppisen säilytyksen. Vaikka meilläkin oli mukana rattaat ja kaksi matkalaukkua, mahtui kaikki hyvin hyttiin. Kokeilimme myös sen, että hytti vetää ainakin hetkellisesti sisäänsä jopa 14 henkeä, kun nautimme siellä lasten synttärikahvit! Iso kiitos taas Silja Linelle onnistuneesta risteilystä!

Muumi-hytti
★★★★★
 Perustelut:
 Hytti oli tilava, hyvin suunniteltu ja toteutettu. Lapset tykkäsivät
tutuista hahmoista.


Vauvan kanssa risteily sujui ongelmitta. Fast Lane-kahvila/ravintola oli suunniteltu fiksusti, joka mahdollisti sen, että rattaiden kanssa mahtui sinne ja ne sai aivan pöydän viereen, kuitenkaan kulkuväyliä tukkimatta. Yksi miinus oli se, että Fast Lanen sulkeuduttua ei laivassa ollut mikroa käytettävissä, jossa olisi tuttipullon säänut lämmitettyä. Me olimme tähän varautuneet ostamalla Aventin tuttipullon lämmitin. Plussaa oli myös naisten vessoista löytyvät invavessat, joista löytyi hoitotaso vauvoja ajatellen, ettei jokaista vaipanvaihtoa varten tarvinnut hyttiin lähteä. Rattaiden kanssa liikkuminen laivassa oli vaivatonta.

Mukana olleet isommat lapset nauttivat leikeistä Siljalandiassa, uimisesta Sunflower Oasis-allasosastolla ja tietysti Harri Hylkeen, sekä Muumipeikon ja Pikku Myyn discoihin oli päästävä! Ohjelma oli hyvin toteutettu ja vetäjät saivat kaikki lapset (myös vanhemmat) innostumaan tanssimisesta ja laululeikeistä. Lauantain Muumi-discossa Pikku Myy ja Muumipeikko muistivat meidän seurueen synttärisankareita laulamalla ja pienillä heijastavilla hylje-pehmoleluilla. Tyttöjen ilmeet oli näkemisen arvoiset, kun Pikku Myy kyseli heitä ja kaikki paikalla olleet lauloivat "paljon onnea vaan". Se kokemus tuskin ihan kohta unohtuu.

Seuraava postaus: Terassi kevät kuntoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3