25. huhtikuuta 2017

Kokeilussa Lumene Glow Boost -hyaluronihappotiiviste

Uuden postauksen piti koskea terassin kevätilmettä, mutta ilmeisesti kevät on peruttu ja meidän kukat on hautautuneet lumen alle. Siispä päädyin kertomaan teille uusimmasta ihonhoito tuotteesta, joka on Lumene Valo Glow Boost-hyaluronihappotiiviste.

"Vesi ja valo, kosteutus ja hehku – nämä yhdistelmät ovat reseptimme tämän edistyksellisen, kirkastavan tiivisteen takana. Uudistunut kirkastava teknologiamme sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia, jotka elvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa. Ainutlaatuisen puhdas pohjoinen lähdevesi ja kosteutta sitova hyaluronihappo kosteuttavat ihoa saaden ihon näyttämään sileämmältä ja kauniin hehkuvalta. Kaunein valo tulee luonnosta – sytytä ihosi luonnollinen hehku."

Yllä oleva teksti on Lumenen kotisivuilta kopioitu, jonne pääse tästä. Itse suosin Lumenea sen suomalaisuuden takia, mutta myös siksi, että sen tuotevalikoimasta löytyy aina sopivat tuotteet omalle iholleni, joka on yhtenä päivänä rasvainen, mutta pintakuiva ja toisena päivänä kuiva, kuin korppu. Viime kesän loppupuolella kirjoitin postauksen, jossa kerroin enemmän ihonhoito rutiineistani, tästä postaukseen.

Mutta nyt tähän uuteen tulokkaaseen. Tuote on ollut nyt käytössäni n. 2 viikkoa ja muutokset alkoi näkyä ihossa jo muutaman päivän käytön jälkeen. Otsani iho on aina ollut pintakuiva, mutta muunmuassa se on nyt kadonnut. Lisäksi iho on kimmoisa ja hehkuu kauniisti, joten päivittäinen bb-voiteen käyttö on loppunut ja riittää, kun aamuisin vain puhdistan ja kosteutan kasvojen ihon. Jos on jotain menoa, niin pelkällä kulmakynällä ja ripsarilla mennään. Kotiäitinä ihon hoitoon ei paljon jää aikaa, eikä kosmetologille menoon ole välttämättä varaa, saatika aikaa, mutta eikö meiltä jokaiselta löydy edes sitä 5 minuuttia, joka kuluu aamuisin ja iltaisin perus ihonhoitoon? Kun taas puhutaan tuotteen hinnasta, niin ei sekään ole hurja, kun tuotetta kuluu päivässä vain kuusi tippaa. Esimerkiksi Sokokselta tämän ihanuuden saa omakseen vajaalla 30 eurolle (tästä ostamaan).

Tässä mun nykyinen "go to" look eli hyvä ihonhoito, ripsari, kulmakynä ja kevyesti luomiväriä tuomaan silmiin varjostusta.

Yhteenvetona voisi todeta, että Lumene todellakin
lunastaa lupauksensa tämän tuotteen kohdalla ja hinta
on tuotteet riittoisuuteen nähden erinomainen.
 

Kerrottakoon vielä, että mikään taho ei ole osallisena tähän arvosteluun, enkä saa tästä itselleni mitään. Tarkoitus on vain jakaa hyväksi havaittu tuote ja käyttökokemus muiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3