11. syyskuuta 2016

Kynttilöitä ja syksyn sävyjä

Ilmat viilenee, illat pimenee ja aamuisin olohuoneen ikkunasta näkyvä pelto kylpee auringossa tai usvassa. Noista merkeistä tietää, että syksy on tullut. Ilmojen viilentymisen myötä astuu kuvioihin myös paksummat vaatteet, kuten ihanat neuleet karpalon, purppuran ja ruskan eri sävyissä. Sama syksyinen ja tumma värimaailma toistuu myös meikeissä. Katukuvassa näkee enemmän tummia silmämeikkejä ja huulia. Omat syksyn meikkisuosikkini ovat karpalon ja purppuran sävyisiä, niistä alla olevassa kuvassa ne ehdottomat ykköset!
L`Oréal Color Riche Le Vernis-kynsilakka 404 Scarlet Vamp - löydät täältä

 Rimmel The Only 1-huulipuna 810 One-Of-A-Kind - löydät täältä

We Care Icon I Love Tigers Nude-paletti - löydät täältä 
 

Syysiltoina haen sellaista tietynlaista "warm and cosy" fiilistä, johon liittyy yleensä kynttilät, viltti ja oman kullan kainalo. Kaikki nuo asiat yhdessä luo rentouttavan ja rauhallisen ympäristön, joka helpottaa unenkin tuloa ja itse ainakin olen sen huomannut vaikuttavan myös unenlaatuun. Aamuisin olo on hyvin levännyt ja pirteä, vaikka jälkikasvu tulisi herättään heti seitsemältä viikonloppu aamuna. Tänä aamunakin oltiin tytön ja hoitokoiran kanssa aamulenkillä kahdeksan aikaan ja voi vitsi miten ihanasti raikas ilma piristi ja sai heräämään.


Myös meidän terassin kukat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Eilen vaihdettiin tytön kanssa kesäkukat syksyisempiin, paremmin kylmyyttä kestäviin kukkiin, kuten kultasypressi, pallokrysanteemi. Ja kynttylöitä ja elävää tulta rakastavana ihmisenä laitoin terassille myös lyhdyn, koska sisälle kerättiin käpyjä metsäretkeltä. Idean tähän sain Pinterestistä, jota tykkään selailla ja, josta saan suurimman osan ideoistani asetelmien ja askarteluiden tekoon. Jos et vielä ole tutustunut Pinterestiin, niin suosittelen lämpimästi. Ideoita voi hakea aiheittain ja tallentaa omiin "tauluihin", joista ne näkee kätevästi sitten, kun haluaa alkaa toteuttamaan suunnitelmia.
Ihanaa syksyistä sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3