7. heinäkuuta 2016

Valmisteluja vauvaa varten

Esikoisen kohdalla kaikki tuppasi jäämään vähän viime tinkaan, joten toisella kierroksella aloitin valmistelut jonkun mielestä ehkä liian aikaisin, mutta mitä väliä sillä on mitä muut sanoo tai ajattelee, jos se itsestä tuntuu oikealta? Nyt mennään raskausviikkoa 18+1 ja minin liikkeet on alkanut tuntumaan jo useampaan kertaan päivässä, mikä on ihanaa, koska silloin tietää kaiken olevan kunnossa. Tekemämme hankinnat on tehty lähinnä siltä pohjalta, että tavaroita on ostettu, kun jotain mieleistä on sattunut löytymään. Kirppiksiltä olen löytänyt muutamia vaatteita ja osa on löytynyt kaupoissa kierrellessä, kun ne vauvojen vaatteet on petollisesti sijoitettu lähelle äitiysvaatteita :)

Kietaisubody, 9,99€/2-pack - H&M
 Sukat 4,95€/2-pack - Lindex

Ensimmäinen iso hankinta oli turvakaukalo ja tällä kertaa myös autoon ISOFIX:llä kiinnitettävä telakka. Ensimmäisellä lapsella oli turvavöillä kiinnitettä turvakaukalo, jonka kanssa sai huomata, ettei jokaisessa autossa turvavöissä meinannut pituus riittää. Hobby Hallin valikoimassa oli paljon erilaisia vaihtoehtoja niin telakan, kuin turvakaukalonkin suhteen. Itse valitsimme Britax Primo-turvakaukalon yhteenkuuluvalla telakalla, jotka ovat Brion valmistamia. Niistä oli hyvä pakettitarjous, mieluisa väri oli tarjolla ja paras on se, että Hobby Hall tarjoaa loistavan osamaksu mahdollisuuden kanta-asiakkailleen.

Britax Primo-turvakaukalo - Hobby Hall

Hurahdin facebookia selaillessani sieltä löytyviin vauvatuotteisiin, joita eräät ihanat naiset tekevät. Tilasin raapimisenestotumput (6,80€/2kpl posteineen), tuttinauhan, sekä tumpunpitimet (molemmat 11€ posteineen) ja ensi viikolla menee tilaukseen vielä vaunuverho (17,20€ posteineen). Kauniin ulkomuodon lisäksi tuotteet on hyvin tehty, eikä niitä todellakaan ole hinnalla menty pilaamaan.
Raapimisenestotumput estävät vauvaa raapimasta paperin ohuilla, mutta terävillä kynsillään itseään ja myös sylissä pitäjiä.
Pinnasänky ja yhdistelmävaunut meillä on esikoisen jäljiltä tallessa ja nyt puuttuukin enää sitteri näistä isommista hankinnoista. Vaatteita ostellaan pikku hiljaa ja ajan kanssa, onhan tässä vielä 6kk aikaa ennen laskettua. Alla vähän ajatuksia siitä, mitä vielä tullaan hankkimaan :)

Hoitoalusta, 23,90€ - Jollyroom
Pinnasängyn reunapehmuste, 45€ - Jollyroom 
Emma Rocker-sitteri, 39,90€ - Hobby Hall
 Kahvilaleikit tytön kanssa kutsuu, joten toivotan oikein ihanaa kuluvaa torstaita!

 

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! <3