13. kesäkuuta 2016

Kesän luottovaatteet

Sain paljon kysymyksiä mekosta, josta postasin kuvan erääseen Facebookin ryhmään, jossa on muitakin odottavia, sekä jo synnyttäneitä äitejä. Siitä sain idean tähän kirjoitukseen, joka koskee raskausajan vaatetusta ja nimenomaan tätä kesäajan vaatetusta. Itsellä ainakin on välillä tosi kylmä ja yht äkkiä saattaa iskeä jäätävä hiki, kerrospukeutuminen siis kunniaan.


Tältä vaatekaappini uusi helmi näyttää! Kangas on ihanan pehmeä ja helma mukavan ilmava. Tänään starttasi rv 14+5 ja maha alkaa pikkuhiljaa näkymään. Jo esikoista odottaessa raskaus näkyi varhaisessa vaiheessa, joten tällä kertaa osasin odottaa samaa. Viikonloppuna olikin jo ostettava ekat mammalegginsit, kun vanhat jo puristi ikävästi kohdun kohdalta. Seuraavana ostoksena on äitiysfarkut. Maha ei vielä varsinaisesti tukea tarvitse korotetusta vyötäröosasta, mutta se helpottaa oloa, kun ei mikään paina kasvavaa vatsaa.

Haen odotusajan vaatteiltani mukavuutta, sekä joustavuutta. Ikuisesti ei raskaana ole kukaan, joten olisi kiva, jos vaatteille olisi käyttöä vielä raskauden jälkeenkin. Itse suosin tälläkin kertaa mm. legginsejä, sekä pitkiä toppeja, joita saa mm. H&M:stä, sekä Gina Tricotista. Legginsit ja äitiysfarkut menevät kyllä myyntiin odotusajan jälkeen, mutta topit jäävät käyttöön.

Vaatteet
Maximekko, 19,95€ - Tokmanni
Äitiyslegginsit 9,99€ - H&M 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3