3. kesäkuuta 2016

Kärsimättömänä kohti joulua

Otsikko kuulostaa hullulta, ehkä jopa harhaanjohtavalta, mutta sehän tekee tästä vaan hauskempaa omalta kannaltani. Joulua rakastavana ihmisenä voisi jopa päätellä, että nyt tulee joulupostaus, eikä juhannustakaan ole vielä ehditty viettämään. Ei sentään!

Huhtikuun lopulla saatiin todellinen kevätylläri, kun raskaustesti näytti positiivistä! Eli unohdetaan nyt ne kuuset ja joulupukit, koska meille on tulossa jouluvauva! Kärsin pahoinvoinnista koko alkuraskauden ja jo ennen plussausta olin melko varma, että testi näyttäisi positiivistä. Nyt onneksi on alkanut pahoinvointi hellittää ja iskee lähinnä, jos ruokailuväli on liian pitkä tai en ole muistanut juoda vettä riittävästi, etenkin näinä viimeisinä hellepäivinä. Tuskin maltan odottaa kaikkia ihania postauksia vauvan vaatteista, tavaroista ja raskauden etenemisestä.

Tällä hetkellä mennään raskausviikoilla 13+3. Viime viikolla oli ensimmäinen ultra, liittyen sikiöseuloihin, joissa selvitetään niskaturvotus, sekä se onko sikiöllä kohonnutta riskiä sairastaa Down syndroomaa. Muutama päivä ultran jälkeen tuli yhteenveto labroista, sekä ultrasta, ettei meidän vauvalla ole kohonnutta riskiä. Toki lopullinen vastaus nähdään sitten, kun Mini syntyy, mutta kyllä se mieltä rauhoittaa kummasti, kun kuulee kätilöltä, että ultran mukaan kaikki on kunnossa ja tyyppi viuhtoo ja heiluu siellä jo kovaa vauhtia.Ihanaa lauantaipäivää!
2 kommenttia:

  1. Onnea jouluvauvasta <3 Meille on syntymässä poika syyskuussa, viikkoja nyt 25. Mun blogin löydät osoitteesta heidireijamarian.blogspot.com, jos haluat käydä välillä lukemassa raskaus- ja vauvakuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon onnea teidänkin perheelle! <3 Kiitos vinkistä. Kiva päästä lukemaan muidenkin odottajien blogeja :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! <3