11. huhtikuuta 2016

NYX Cosmetics -tilaus

Paljon pigmenttejä, hyvä levittyvyys, näppärä koko ja hyvä lopputulos. Mitä muuta voi meikeiltään enää toivoa? Ennen kun hurahdin totaalisesti meikkeihin, en juurikaan käyttänyt muuta, kuin marketista saatavia halvimpia tuotteita. Vai kuulostaako Anytimen ripsari tutulta? Hopea putkilo ja ohut harja? Jep, meistä varmaan jokainen muistaa sen teinivuosiltaan sinä halvimpana ja must have ripsivärinä.Ajat ovat onneksi muuttuneet ja nykysin niiden silloin "teinimuotia" olleiden paakkuisten ripsien sijasta ihannoidaan luonnollisen näköisiä, kauniisti eroteltuja ripsiä.

Tilaan kauneudenhoitotuotteeni pääasiassa Pretty.fi -sivustolta. Sivusto on selkeä ja tuotteiden hinnat, sekä toimituskulut ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan sopia. Tällä kertaa tilaus sisälsi aurinkopuuterin, peitevoiteen, sekä meikin kiinnityssuihkeen.


Tilasin ensimmäisen kerran NYX Matte Finish -kiinnityssuihkeen. Ennen olen käyttänyt virheettömän lopputuloksen antavaa NYX Dewy Finish -suihketta, joka jättää kasvoille luonnollisen hehkun. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan, tuoko tänä uusi kiinnityssuihke tosiaan mattapintaisen lopputuloksen ja, että kuinka paljon eroa näillä tuotteilla on.

Vasemman puoleinen antaa viimeistellyn, mutta luonnollisen lopputuloksen. Oikean puoleinen tuote lupaa mattapintaisen lopputuloksen

Tilaamani NYX HD Concealer Wand -peiteväri, sävyssä Fair (Cw 02) osoittautui täydelliseksi sävyksi kasvojeni korostukseen. Peiteväri ei ole liian paksua, eikä jätä ihoa raskaan tuntuiseksi tai näköiseksi. Kuitenkin koostumus on riittävän peittävä, eikä esim. tummat silmänaluset kuulla läpi. Lisäksi oli kiva huomata, että sävyjä oli monenlaisia ja tällainen kalkkilaivan kapteenikin löytää riittävän vaalean sävyn.Viimeisin tilauksen tuote on NYX Matte Bronzer -aurinkopuuteri. Itse en välitä kimalletta sisältävistä aurinkopuutereista, joten tämä matta puuteri oli saatava testiin. Ensimmäisellä käyttökerralla tuotteen pigmenttisyys yllätti minut täysin. Yksi kevyt kosketus puuteriin riittää ja silloinkin enin tuote kannattaa naputtaa pois siveltimestä tai tuloksena on TODELLA vahva varjostus. Näin olleen odotan tämän tuotteen olevan pitkäkestoinen. Ennen tätä käytössäni oli INGLOT:n aurinkopuuteri, joka myöskin oli hyvä, joskin aika hintava. Uskoisin, että tämä NYX aurinkopuuteri tulee vastaisuudessa löytymään meikkikokoelmistani mm. sen laadun ja pigmenttisyyden takia, mutta myös kohtuullisen hinnan vuoksi.

Suosittelen NYX kosmetiikkaa kaikille, jotka etsivät sopuhintaisia, mutta kuitenkin laadukkaita meikkejä. Tuotteet eivät sisällä kovinkaan paljon tuoksuja, mutta pigmenttejä ja tehoa sitäkin enemmään. Kuulen mielelläni muiden kokemuksia NYX-tuotteista ja myös suositukset muiden merkkien tuotteista on tervetulleita. Uusiin juttuihin on aina kiva tutustua :)


Oikein ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3