17. tammikuuta 2016

Mennään naimisiin 2016

"Kun menen isona naimisiin, niin siskon koira kantaa mun ainakin NÄÄÄÄÄÄÄÄIN pitkän laahuksen ja pidän iskää kädestä kiinni."
  
Näin suunnitteli Jonna 6v, kun oli ollut edellisenä päivänä serkkunsa isoissa kirkkohäissä.  No, eihän noilla haaveilla ja todellisuudella ollut mitään tekemistä keskenään, mutta se oli silloin. Haaveet isoista kirkkohäistä ei ole kariutuneet kuitenkaan tähän päivään mennessä. Meillä ei naimisiin meno ole ajankohtainen ainakaan pariin vuoteen, mutta ainahan sitä haaveilla saa ja katsella mitä kaikkea maailmalla on tarjota tuota suurta päivää varten.

Kun tapahtumasta ilmoitettiin, niin päätettiin parhaan ystäväni kanssa, että tuonne on päästävä, Mennään naimisiin- häämessut on nähtävä! Heti messuille mennessä ihanan tunnelman aisti jo eteisaulassa, kun musiikki soi ja kaikki ihastelivat kauniita sormuksia ja hääpukuja oven tuntumassa. Mulla on melko tarkka visio puvusta, meikistä ja kampauksesta, jotka haluan omana hääpäivänäni ylleni. Mikään hääintoilija en ole, mutta on se kiva joskus tehdä pieniä suunnitelmia päänsä sisällä päivästä, jollon päättää ja lupautuu jakamaan loppuelämänsä toisen ihmisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! <3